BEKIJK HIER DE WEEKAGENDA
VAN CAFÉ DE FUIK

BENIEUWD NAAR WAT WE VANAVOND WEER VOOR IETS LEUKS HEBBEN BEDACHT?

Zijn de tentamens achter de rug en borrelt de stress alweer uit je oren? Tijd om te feesten! En waar kan dat beter dan in Café De Fuik, het bruisende hart van Nijmegen waar studenten al decennialang hun weekenden vieren.

Vergeet die saaie kroegen met hun saaie muziek en overpriced drankjes. Café De Fuik, meer dan zomaar een café. Het is de plek waar je nieuwe vrienden maakt en onvergetelijke herinneringen creëert. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat je meeslepen in de bruisende sfeer van het beroemdste feestcafé van Nijmegen!

METERMAANDAG
Maandag is Metermaandag in Café De Fuik! Ben je klaar voor de ultieme maandagavond challenge? Kom dan naar Metermaandag in Café De Fuik! Haal een meter bier voor maar €17,50 en ga de strijd aan met andere teams om te zien wie de meeste meters kan wegtikken. De winnaar ontvangt een te gekke prijs! Hoe werkt het? Kom op maandag naar Café De Fuik. Vraag aan de bar je Meter Bier strippenkaart. Haal een meter bier voor €17,50. Geniet met je team van de biertjes! Elke meter die je haalt, wordt genoteerd op je strippenkaart. Bij 10 meter gehaald, ontvang je een leuke prijs! Metermaandag is de perfecte manier om je maandag goed te beginnen. Gezelligheid, bier en competitie: wat wil je nog meer?
KROKODINSDAG
Dinsdag = Krokodilledag in Café De Fuik! Studenten opgelet! Ben je klaar om je dinsdagavond op te vrolijken met een zoete, wilde en onvergetelijke ervaring? Kom dan naar Café De Fuik voor Krokodilledag! Wat is Krokodilledag? Elke dinsdag vullen we een heel krokodillenspel met de lekkerste zoete shots die je je kunt voorstellen. Voor slechts €20,- geniet je de hele avond van onbeperkt shotplezier!
WINNEN OP WOENSDAG
Elke woensdag is het Winnen op Woensdag in Café De Fuik! De ultieme kans om geweldige korting te verdienen op jouw drank. Houd onze socials goed in de gaten, want we posten soms spontaan acties waarmee je korting kunt verdienen of gratis goodies kunt winnen. Wees dus alert en mis niets! Dus waar wacht je nog op? Doe mee met Winnen op Woensdag en maak kans op de leukste prijzen!
FLES VAN DE DAG
Donderdag is fles van de dag in Café De Fuik, en dat betekent dat je kunt genieten van een hele fles van jouw favoriete drankje voor slechts €35,-! Tijd om de boel om z'n kop te zetten dus. Check onze socials voor de fles van deze week.
VLIEGENDE VRIJDAG
Tijd voor een vliegende start van jouw weekend. Bij Café de Fuik is het namelijk elke vrijdag vliegende vrijdag. Vliegend hert (Jägermeister + Red Bull) voor maar €3,- per hert. Met wie kom jij volledig uit de bocht vliegen op vrijdag?
STOP EN DOOR ZONDAG
Het wekelijkse dilemma op zondag: stoppen of doorgaan. Bij Café de Fuik gaan we sowieso door, met Stop en Door Zondag. Het stoplicht staat deze dag standaard op rood en een aantal keer op groen. Staat het stoplicht op groen? Dan geven wij een slinger aan het rad. De actie die het rad aangeeft geldt tot het stoplicht weer op rood staat. En zo gaan we door tot diep in de nacht.
Vorige slide
Volgende slide

BEKIJK HIER DE BEELDEN VAN EEN AVONDJE FUIK

Benieuwd naar hoe we de boel elke keer op stelten zetten? Check hier de beelden! Download ze gemakkelijk en deel jouw moment op social media, intranet, die vulgaire whatsapp groep of met je ouders. Laat ze eens zien wat écht feest maken is 🎉.

Download je favoriete foto’s en herbeleef de leukste momenten van je avond.

Tag ons in je bericht als je de foto’s online deelt! ➡️ #cafedefuik