Café de Fuik is al jaren een begrip in Nijmegen. Dit komt mede doordat in dit gezellige, bruine (studenten)café een avondje stappen regelmatig eindigt in een feestje dat tot in de late uurtjes kan doorgaan. Van jong tot oud, van student tot nooit afgestudeerd. Iedereen weet de weg te vinden naar de Eerste Walstraat 6.

Op de meeste avonden lijkt de hele kroeg te bewegen: de mensen, het lekkere Amstel-bier en zelfs de lampen zwieren dan vrolijk mee. Studenten, oud-studenten en echte Nijmegenaren vinden hier gebroederlijk naast elkaar een plekje aan de bar, aan tafel of zelfs dansend óp de tafel.

Allerlei muzieksoorten komen voorbij, met als enige doel het zo gezellig mogelijk te maken voor iedereen. Van maandag tot en met donderdag staan vooral de studenten in de spotlight, aangevuld met vaste Fuik-bezoekers. Studenten en studieverenigingen, zoals SLOW, Postelein en Hastu hebben hun vaste plekje hier gevonden.

Regelmatig organiseert De Fuik in samenwerking met deze verenigingen gezellige avonden onder het motto: “Alles kan en mag, als het maar gezellig is!”

Wil je zelf ook een feestje organiseren in Café de Fuik? Kijk dan hier hoe je contact met ons kan opnemen.

overdefuik